نسخه آزمایشی

مقالات دانش آموزی - قسمت 8
بررسی تاثیر عصاره گیاهان نعناع بیابانی ، بومادران و کلپوره بر روی باکتری مزوفیل،فاسد کننده مواد غذایی و جایگزینی به عنوان نگهدارنده

استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی هرروز از عمر ما کم می کند. این مواد باعث عوارض سرطانزایی و خواص تراتوژنیک و همچنین باقی مانده های سمی بر سلامت انسان می شود.تعداد زیادی از پژوهشگران بر روی این مشکل کار کرده و نگهدارنده های طبیعی ساختند اما هنوز در کشور ما از مواد شیمیایی مانند اسید ها به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.

دانلود مقاله

برای مشاهده این قسمت ابتدا باید وارد شوید.